SI Hoodies Pink: An Introduction

16:40

Pink Hoodies. Stail kan??
 
Love at first sight does happen. Cuma tak semuanya berakhir dengan happy ending.. kan? Yeah cerita pertama ni cerita mengenai love at first sight. The beauty of love. Enjoy.

Karakter fiksi:

Hadhira - Orang panggil dia gadis dingin, choosy, spoiled, anak emak, dedicated student. Hidupnya involved around books, music and study. Seboleh-bolehnya dia nak elakkan juga the three big L dalam hidupnya. Three big L? Love, Lelaki, dan Loser. 

Ezzaq - Bagi la seribu perempuan cantek di dunia ni tapi si hoodies pink itu jugak dia nak. The woman of my life. Itu lah yang first keluar dalam kepalanya bila nampak si hoodies pink yang enjoy benar main PSPnya itu.

"There can be miracles, when you believe"

Intro | 1 | 2 | 3 4 | 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 |
16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 |
29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 Tamat

You Might Also Like

6 comments

  1. woaw.... cite awk cool lagi la bro ^^ best3..
    talented. titik.

    ReplyDelete
  2. thank you thank you.. tapi awak panggil kita bro.. haha saya ni mcm bro ke?? hehe..

    ReplyDelete
  3. la... i thought u ni boy. kih3.. nama ednin sound like a boy la dear. sori3 ^^ tapi betol la, this is cool. tak tipu punya :)

    ReplyDelete
  4. la.. i thought u ni boy. bcoz ur name sound like a boy to me. kih3.. sori3 ^^ but this is cool. tak tipu punya :)

    ReplyDelete
  5. @asyu asyura: Ini adalah cerita sebelum Vice Versa. :D

    ReplyDelete