Vice Versa

08:47


Bagi yang merindui, menunggu kisah Hariz-Ezzah dalam Bencisayang. Here you go, Vice Versa yang bakal keluar bulan Jun nanti. Cuma dalam ni nama Hariz dah bertukar ke Uzair, dan tajuk pun dah beruba ke Vice Versa.

If I were to rate my own story, I know I could perform better, masih ada ruang untuk peningkatan. Insha-Allah. Kalau ada yang sudi membeli, E harap korang dapat review dan bagi kritikan yang membina untuk E improve next time.

Terima kasih yang sabar menunggu. Bertahun jugak lah kan? I think since I started my MSc kan? Almost two years. Hihihi.

Terima kasih, korang.

Hugs and kisses,
Ednin.


You Might Also Like

11 comments

  1. yeay yeay
    nk nk!!!

    ReplyDelete
  2. Tahniah, Ed... Tak sabarnya nk peluk vice versa.. :)

    ReplyDelete
  3. @MaY_LiN: hihihi thankkkk you sebab sudi baca.
    @aznur elya: thank youuuu =')

    ReplyDelete
  4. tahniah :) tak sabar nak memiliki

    ReplyDelete
  5. E,
    Tahniah,,tukar nama hero eh, sian Hariz kena jadi --->Uzair tp harap jalan ceritanya tetap kebabom ye..

    ReplyDelete
  6. Syukur n tahniah. Memang dinantikan, macam dah sebati dgn nama Hariz. Camner pun In Sha Allah, sy akan daptkn jua VV.

    ReplyDelete
  7. @donworibehepi: terima kasih, awak. Hihihi saya pun tazzabar nak peluk.
    @aimieafifah: terima kasih, akak. Hikhikhik. Itulah e masa mula-mula, takut sangat nak tukar tapi akhirnya tukar jugak sebab e takut pulak diorang ni dibayangi dengan haris-izzah dalam ombak rindu. sebab itu e tukar. harap-harap nama uzair ni kenalah dengan selera pembaca.
    @safiah ahmad; alhamdulilah, alhamdulilah, alhamdulilah. ada juga rezeki BS ke versi cetak. Terima kasih ya menyokong dan semoga terhibur dengan aksi uzair-ezzah. Insha-Allah Uzair is still the 'old hariz we all knew. :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah dan tqvm ednin... tak sabag menunggu

    ReplyDelete
  9. @Anonymous : terima kasih kerana sudi menyokong. saya sangat menghargainya.
    @kensai toshin: hihihi. saya jugak! tengs kensai toshin. XDDD

    ReplyDelete
  10. best...sangat tidak mengecewakan.... keep it up..m waiting for ur next.m

    ReplyDelete