Pembukaan Order Vice Versa

09:40



Salam dan selamat pagi semua.

Buat yang tidak berkawan dengan E di facebook, korang mungkin tak tahu yang E sebenarnya ada buka order untuk Vice Versa. Kepada sesiapa yang berminat, bolehlah PM (NAMA, ALAMAT, BILANGAN NASKHAH DAN NO PHONE) di facebook atau emailkan ke theredradio9@yahoo.com.

Kebaikannya membeli dengan E adalah, signature (ahaks) dan juga penanda buku (ahaks, one of my fav thing is bookmark!).

Kekurangannya adalah anda terpaksa menunggu lebih lama sedikit sebab E kena dapatkan buku dari JS dahulu sebelum dihantar ke rumah anda (menggunakan perkhidmatan abang posmen).

Tapi boleh saja kalau anda nak beli sendiri di kedai JS atau pun kedai buku berdekatan.

Thank you, thank you kerana sudi menyokong E. Kalau boleh nak je peluk korang semua. Ihiks.

Anyway,

Buat yang tak tahu, in case ada apa-apa nak tanya, boleh la drop comment di sini atau di FB. Marilah bersosial bersama-sama.

You Might Also Like

6 comments

  1. yes.yes.yes!!!
    Mahu beli :). dapat tandatangan ya...melompat bintang disini. haha

    ReplyDelete
  2. Terima kasih awakkk!
    Nanti boleh email kita atau DM kat FB ye.

    ReplyDelete
  3. Congrats dear...

    ReplyDelete
  4. Baru je habis baca vice versa. Best sangat novel ni. Dah lama tak baca novel yang "tak boleh letak" macam ni ... Hihii. FYI, my husband pun seafarer macam uzair. So sumer part yg ednin cerita bab kerja uzair tu mmg betul. Sedih sangat bila masuk part ezzah nak kena tinggal, being strong, preggy sorang2, beranak sorang2, naik flight pegi jumpa hubby bila kapal masuk port, tunggu emel, tunggu call, rindu merindu, umer tu saya dah lalui. Meleleh air mata baca part sumer tu ... Tapi novel ednin ni mmg sgt best. 2 thumbs up for you. Keep writing yer ... 👍👍👍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cerita bab kerja Uzair tu betul sebab E anak seorang seafarer. So macam tahulah sikit-sikit rasa kena tinggal semua tu. E yakin akak mesti kuatkan, bukan senangnak buat every thing sorang-sorang. Tambah-tambah awal-awal proses. Insha-Allah, E akn teruskan menulis. Terima kasih ya akak atas sokongan.

      Delete