Tempahan Poskad?

10:15


Sebenarnya memang E nak buka untuk tempahan Poskad melalui E. Dalam perancangannya, mungkin tengah-tengah bulan 5 sebab akhir April memang tengah busy tapi Alhamdulilah, buat sementara waktu, kerja banyak dah settle, so I guess I can do it kut.

So pada sesiapa yang nak order through E, bolehlah hantarkan nama, alamat dan no telefon di theredradio9@yahoo.com atau PM saja di facebook. Dan sesiapa yang belum ada Vice Versa pun bolehlah nak order sekali. Hehehehe.

Poskad: RM 25
Vice Versa: RM 25

Tapi tapi E nak khabar dan tekankan mungkin agak lambat sikit nak sampai ke depan pintu rumah anda since I need to order from JS first. Dan JS hantar ke rumah E dan baru E boleh process. 

Anyway, kalau siapa yang akan turun PBAKL pada 26/4. Bolehla kita berjumpa di sana, Insha-Allah this socially awkward - struggling writer of yours would be there for the whole day!

Dan sesiapa yang dok jauh, of course anda boleh beli melalui E atau JS atau juga kedai-kedai buku yang berhampiran.

Thank you.

Xoxo, E.

P/S: Hehehe sempat design poskad utk yang membeli di PBAKL atau melalui E. Hehehe. Dan sesiapa yang dah ada Poskad, dan mahu Poskad ni bolehlah emailkan alamat dan gambar novel Poskad (atau tagkan saja di FB- proses pengecaman lol). Dan semestinya jumlah ini terhad. :)

You Might Also Like

2 comments

  1. Alaaa..baru je order ngan JS smlm...😭😭😭

    ReplyDelete
  2. @dynaniza; ala alaaa email me ur add nanti e hantar Poskad. :D

    ReplyDelete